torsdag 15. januar 2009

Skrivelagsmøte februar 2009

Neste møte blir torsdag 5. februar. Løkkeåsveien 2, 18-21. Same battime, same batchannel ... ;-)

Månedens bok denne måneden: Timene av Michael Cunningham. Ikke for gammel og ikke for ny, ikke særlig lang, burde være lett å få tak i, svært kritikerrost og tar for seg såkalt kontroversielle temaer som man burde kunne få i stand en god diskusjon om. Originalens tittel: The Hours. Boken er filmet av den relativt uerfarne regissøren Stephen Daldry; han hadde Meryl Streep, Julianne Moore og Nicole Kidman i hovedrollene og fikk strålende kritikker.

Mer om filmen her.
Er man interessert kan man finne forfatterens hjemmeside her.

Månedens skriveoppgave håper vi blir underholdende for alle tilstedeværende. ;-) Alle som vil delta skriver en kort tekst - 5-10 linjer i tekstbehandlingsprogram. Bruk nøytral font og ikke navn, initialer e.l. På møtet skal tekstene leses og vi skal gjette på hvem som har skrevet hvilken tekst. Så får vi se hvor personlige skrivestilene våre egentlig er ... ;-)

mandag 5. januar 2009

Skrivelagsmøte januar 2009

Denne bloggen har blitt forsømt de siste månedene, men nå er det nytt år og nye muligheter. I 2009 skal det bli oppdateringer her oftere. :-)

Årets første møte blir til vanlig tid på vanlig sted, klokka 18:00 på Kulturstasjonen i Løkkeåsveien 2 i Sandvika. Alle interesserte er hjertelig velkomne. :-)

Månedens bok som skal diskuteres er Kallocain av Karin Boye. Det skal komme en egen post her om den etter hvert. Det var en lesverdig og tankevekkende bok.

Skriveoppgaven i desember var å skrive en novelle på 6 ord, slik artikkelen det ble postet om i oktober beskriver. Håper resultatene kan legges ut her etter hvert. :-)

Godt nytt år til alle!!

OPPDATERING 6.1.
Vi møter opp ved Kulturstasjonen, og vandrer derfra videre til et annet passende sted. Møt helst presis. ;-)